ZONDAG 19 MAART 2023

GRAVEL TOUR VOEREN


De Moto-Club des Fourons nodigt u, en uw Gravel-vrienden, uit voor de 1ste editie van de Gravel-Tour Voeren (70% op wegen, 30% op asfalt). Wij bieden u verschillende gravelpaden aan door de prachtige streek van Voeren en Maastricht, toegankelijk voor iedereen. Onze vzw is een vereniging van vrijwilligers. De winst van onze activiteiten wordt gebruikt om de Sint-Nicolaasdag voor de kinderen van het dorp te organiseren en om, door middel van donaties, liefdadigheidsverenigingen te steunen. Bedankt voor uw deelname.

Info
info@mcfourons.be

Deelname
Het aantal deelnemers is beperkt tot 250 (reglement Euregiofiets Zuid-Limburg). De inschrijving wordt gesloten zodra dit aantal bereikt is.

Startadres
Harmoniezaal, Stationstraat 5, 3790 Sint-Martens-Voeren.

Fietsenstalling
Geopend en bewaakt van 8.00 t/m 16.00 uur.

Starttijd
Van 8u00 t/m 9u00 voor het 105 km parcours. Van 8u00 t/m 10u00 voor de 56 en 75 km parcours. Toon uw identiteitskaart op het secretariaat. Uitdelen van een armband die u bij de bevoorradingposten presenteert.

3 Parcours
56 km d+ 750m, 75 km d+ 1050m of 105 km d+ 1630m.
Geen markering. GPX-route (deze wordt u enkele dagen voor het evenement per e-mail toegezonden).

Bevoorradingen
Fruit, snoep, waterfles of waterzak vulling (geen bekers).
56 km > km 26 sluiting om 11u30,
75 km > km 26 sluiting om 11u30 + km 49 sluiting om 13u00,
105 km > km 26 sluiting om 11u30 + km 49 sluiting om 13u00 + km 75 sluiting om 14u00.

Veiligheid
Op de dag van het evenement krijgt u een veiligheidsnummer. Mogelijkheid tot repatriŽring per busje in geval van technische problemen op het parcours. Bel 112 in geval van lichamelijk letsel.

Prijs
20Ä/persoon. Omvat:
GPX-route,
Koffie bij de start,
Bevoorradingen,
Ophalen door een busje,
Een Val-Dieu bier (25cl),
Een hamburger,
Douches in het sportcentrum op 100 m,
Bike wash,
Bewaakte fietsenstalling.

Inschrijvingen
Geen registratie ter plaatse.
Ze worden gelanceerd via onze website www.mcfourons.be op 2 januari 2023 (maximaal 250 deelnemers).
De betaling geschiedt door overschrijving naar het rekeningnummer van Moto-Club op de overschrijving. Gebruik de 12-cijferige gestructureerde communicatie. De betaling moet binnen een week worden gevalideerd. Na deze periode wordt de inschrijving geannuleerd.
U ontvangt een bevestiging van uw gevalideerde inschrijving per e-mail.
U ontvangt uw GPX-route enkele dagen voor het evenement per e-mail.
Mogelijke terugbetaling (ziekte, onbeschikbaarheid,...) tot vrijdag 10 maart om middernacht. Na deze datum vindt geen terugbetaling meer plaats.
In geval van annulering van het evenement (onvoorziene omstandigheden, machtigingen,...), 100% terugbetaling.


Door hun inschrijving aanvaarden de deelnemers het reglement en alle clausules, respecteren ze de verkeersregels op het parcours en onthouden ze zich van elk verhaal tegen de organisatoren. Het organisatiecomitť is verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid voor organisatoren (RC ORG). Deze strekt zich uit tot schade veroorzaakt aan derden en toe te schrijven aan de door de verzekerde gebruikte installaties of materialen. Wij wijzen alle verantwoordelijkheid af in geval van een val, een ongeval alleen, met een andere deelnemer of een derde (andere persoon), met lichamelijke of materiŽle schade, diefstal of andere schade tot gevolg. Respecteer het milieu. Gooi geen papier of afval weg en vertraag bij het kruisen met andere gebruikers die talrijk zijn in deze toeristische regio.

"Gelezen en goedgekeurd, ik schrijf me in." Ik shrijf me in