VOEREN ENDURANCE OFF-ROAD 4 UURS

Communiqué van… juni 2019

De meeting van 16 juni in Voeren is bevestigd !

De inschrijvingen zijn nog mogelijk ter plaatse zondagmorgen vanaf 8u15 t/m 10u00.
Let op, er zijn maar een paar dempers van club !
Hierna nog enkele te volgen richtlijnen…Aankomst op parking
De aankomst is toegestaan zaterdag na 17u00, als ¤ droog weer is. Anders zondag s’morgens. De parking is niet mogelijk toegang voor groote mobilhomes en camion’s als het regen ! Plaatsen reserveren van te voor met koorden of banderolen zijn niet toegelaten. Tanken kan worden gedaan in deze parkeerplaatsen maar noodzakelijkerwijs op een milieutapijt. Motor wassen is verboden. Max 5 km/u voor alle ritten ...

Geluidscontrole
Sommige ingeschrijven ploegen verklaren gezonde normen te zijn (dus enduro geluiddempers) met cross-type motoren 4T. Als dit niet het geval is, zullen deze een demper van de Club moeten plaatsen de dag zelf. De gevalideerd door uw strartnummer, geeft u niet het recht om een demper te reserveren zonder het verzoek en dus, geeft u niet de garantie om deel te nemen aan de wedstrijd in geval van beperkte stock ! !!! Demper van Club zullen niet op demper in Carbon of Titanium geplaatst worden (te kwetsbaar) maar alleen op de originele dempers. De Honda crf 250cc en 450cc voor het jaar 2011, plaatsing op de originele demper van 2 ellebogen geleend door de Club. Idem voor Honda crf 250cc jaren 2018 en 2019 (uitgaan 33 mm). Deze motoren moeten eerst langs bij Clubdemper zetting. Motoren 4T met merk cross demper of enduro demper (model Akra,…) zonder enduro dB killer zijn niet toegelaten.
OKNOK


Volgorde zondag…
1.Als je motor met demper niet conform is, dan ga eerst bij Clubdemper zetting voor 9u45 (neem uw identiteitkaart),
2. Vervolgens naar de geluidscontrole (de motors met een volledige ploeg),
3. Vervolgens bij inschrijvingen (volledige ploeg, neem uw identiteitkaarten).

Veiligheid
Een individuele verzekering (lichamelijke letsels) is aangeboden. Denk eraan ! Gesloten park De tenten zijn verboden. Het is ten strengste verboden daar te roken. Het tanken van benzine geschieden op een milieutapijt… De motoren moeten er, van de ingang tot de uitgang door de rijders geduwd worden. Dit park is geen plek om te picknicken !

Waterbesproeïng
Als terrein te droog is, een waterbesproeiing is voorzien op zaterdag, zondagmorgen en eventueel tijdens de wedstrijd op het circuit. Gezien de zware kosten hiervan, zal een bijkomend bedrag ter plaatse (inschrijving) gevraagd worden (solo 5€, duo-trio 10€).

Rugnummer
Het knippen in het rugnummer of het toebrengen van koorden zijn verboden; en zij moeten gewassen terug gebracht worden na de wedstrijd.

Bril
Plaats uw roll-offs bril na uw rugnummer te hebben aangebracht. Dit is gemakkelijker. Een bril met wegwerpschermen TEAR-OFFS is verboden op onze meeting !

Vuilnis
Neem uw vuilnis, banden, …Vervuilingen in het algemeen (afval, olie, filterolie, wassen motor..) mee naar huis wanneer u vertrekt aub. Vrijwilligers zullen je maandag bedanken voor de opslag!

Toeschouwers
Voor de toeschouwers is de toegang gratis. Zij dienen in de hen toegewezen zone te blijven en zij mogen niet op de piste komen. De toeschouwers die zich buiten die zone bevinden (ook in het gesloten park) worden niet gedekt door de verzekering van de organisator.

Fair-play en respect worden verwacht van alle aanwezige rijders. De meest tragen blijven goed op hun lijn, terwijl de snelsten moeten proberen ze niet aan te raken of met groot machts vertoon langs te rijden ! Heb eveneens respect voor de commissarissen wanneer zij langs de piste werken (afstand van 3 meter) ! Bedankt voor uw medewerking en veel plezier.