ZONDAG 24 MAART 2024

GRAVEL TOUR VOEREN


De Moto-Club Voeren nodigt u en uw Gravel-vrienden uit voor de 2e editie van de Gravel-Tour Voeren (70% op wegen, 30% op asfalt). Een nieuwe route zal worden aangeboden met verschillende glooiende Gravel-type circuits, toegankelijk voor iedereen, door de prachtige regio van Voeren, Maastricht en Valkenburg. Bedank voor uw deelnam.

Info
info@mcfourons.be

Deelname
Het aantal deelnemers is beperkt tot 250 (reglement Euregiofiets Zuid-Limburg). De inschrijving wordt gesloten zodra dit aantal bereikt is.

Startadres
Harmoniezaal, Stationstraat 5, 3790 Sint-Martens-Voeren.

Fietsen
Keuze uit (gravel, mtb, e-bike,...). Tubeless banden aanbevolen.

Fietsenstalling
Geopend en bewaakt van 8.00 t/m 16.00 uur.

3 Parcours
57 km d+ 800m, 76 km d+ 1040m of 97 km d+ 1360m.
Geen markering. GPX-route, deze wordt u per e-mail gestuurd.

Starttijd
Van 8u00 t/m 9u15 voor het 97 km parcours.
Van 8u00 t/m 10u00 voor de 57 en 76 km parcours.
Toon uw identiteitskaart op het secretariaat. Uitdelen van een armband, tiket’s die u bij de bevoorradingposten presenteert

Bevoorradingen
Fruit, snoep, waterfles of waterzak vulling (geen bekers).
Ronde 57 km > km 34 (Pesaken Gulpen) vanaf 9u15 t/m 13u30,
Ronde 76 km > km 30 (Banholt) vanaf 9u15 t/m 11u45 + km 53 (Pesaken) vanaf 9u15 t/m 13u30,
Ronde 97 km > km 30 (Banholt) vanaf 9u15 t/m 11u45 + km 64 (Pesaken) vanaf 9u15 t/m 13u30.

Veiligheid
Op de dag van het evenement krijgt u een veiligheidsnummer. Mogelijkheid tot repatriëring per busje in geval van technische problemen op het parcours. Bel 112 in geval van lichamelijk letsel.

Prijs
20€/persoon. Voor registratie ter plaatse wordt een toeslag van €3 in rekening gebracht (alleen als er nog plaatsen beschikbaar zijn).
Omvat:
- GPX-route,
- Koffie bij de start,
- Bevoorradingen,
- Een Val-Dieu bier (17cl),
- Een hamburger,
- Ophalen door een busje,
- Douches in het sportcentrum (op 100 m),
- Bike wash,
- Bewaakte fietsenstalling.

Inschrijvingen
Ze worden gelanceerd via onze website www.mcfourons.be vanaf 1 februari 2024. De betaling geschiedt door overschrijving naar het rekeningnummer van Moto-Club op de overschrijving. Gebruik de 12-cijferige gestructureerde communicatie. U ontvangt een bevestiging van uw gevalideerde inschrijving nummer per e-mail. U ontvangt uw GPX-route enkele dagen voor het evenement per e-mail. Mogelijke terugbetaling (ziekte, onbeschikbaarheid,...) tot vrijdag 15 maart om middernacht. Na deze datum vindt geen terugbetaling meer plaats. In geval van annulering van het evenement (onvoorziene omstandigheden, machtigingen,...), 100% terugbetaling.

Ons registratiemodel is opgezet voor wedstrijden (enduro,..). Om de exacte gegevens van de deelnemers te hebben, moesten wij het nationale registratienummer vragen. Deze persoonlijke gegevens zijn niet nodig voor onze Gravel-Tour organisatie. Typ gewoon een buitenlands land in (France, Nederland,...) en voer je geboortedatum in...

Door hun inschrijving aanvaarden de deelnemers het reglement en alle clausules, respecteren ze de verkeersregels op het parcours en onthouden ze zich van elk verhaal tegen de organisatoren. Het organisatiecomité is verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid voor organisatoren (burgerlijke aansprakelijkheid organisatie). Deze strekt zich uit tot schade veroorzaakt aan derden en toe te schrijven aan de door de verzekerde gebruikte installaties of materialen. Wij wijzen alle verantwoordelijkheid af in geval van een val, een ongeval alleen, met een andere deelnemer of een derde (andere persoon), met lichamelijke of materiële schade, diefstal of andere schade tot gevolg. Respecteer het milieu. Gooi geen papier of afval weg en vertraag bij het kruisen met andere gebruikers die talrijk zijn in deze toeristische regio.

"Gelezen en goedgekeurd, ik schrijf me in." Ik shrijf me in